Acceptar Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, a la nostra Política de cookies.
Auditoria i consultoria de Barcelona - ACTIVA
empresa > la nostra firma

La nostra firma

La nostra firma

Missió

La nostra missió és oferir serveis professionals de qualitat, a través de l’aplicació personalitzada del nostre capital intel·lectual, amb l’objectiu de realitzar-nos personal i professionalment i contribuir, així, a la creació de valor dels nostres clients.

Visió

Assolirem l’èxit quan tothom qui confia en ACTIVA (clients, col·laboradors i socis, sense oblidar les corporacions professionals) vegin complides les expectatives que van dipositar en la Firma. Això no s’associa, necessàriament, a la consecució d’una xifra de benefici, d’una determinada dimensió, reconeixement o impacte en la nostra comunitat, però, arribar a assolir un nivell competitiu en tots aquests àmbits és, sens dubte, una de les nostres metes.

Valors

Compromís amb la qualitat

Som conscients de la singularitat del nostre treball. Els seus resultats afecten als nostres clients i al seu entorn i per aquest motiu ens esforcem en fer-ho bé. Per tant, dediquem recursos a assegurar la qualitat dels nostres serveis. No només apliquem amb rigor els nostres coneixements tècnics, sinó que també reflexionem sobre la forma més adequada d’aplicar-los a cada situació i context. Per altra banda som plenament conscients de les nostres limitacions i per tant només realitzem els serveis pels quals ens sentim plenament competents.

Relacions a llarg termini

Apostem per la continuïtat en les relacions amb els nostres clients i per això busquem establir-hi relacions professionals estables, basades en un tracte personal proper i en acomplir les expectatives que han posat en nosaltres.

Comunicació fluïda y sincera

El nostre treball es basa en la transmissió d’informació dins del nostre equip i amb el client. Ens esforcem en mantenir una comunicació fluida a cada nivell d’interlocució i quan sorgeixen dificultats plantegem la nostra posició d’una manera clara i sincera.

Retribució justa

Volem ser retribuïts per la utilitat i el valor que aportem, ni més ni menys. Evitem, doncs, les dinàmiques especulatives i les competències simulades que minven la qualitat i la confiança en el nostre treball. Els nostres honoraris són establerts de manera molt meditada i perseguim la sostenibilitat del nostre model de Firma.

Discreció y confidencialitat

En la nostra feina, sovint, tractem amb informació sensible. La utilitzem exclusivament per assolir els objectius dels projectes que ens han estat encomanats. No tolerem, per tant, la seva utilització amb finalitats alienes al propi servei i apliquem els procediments necessaris encaminats expressament a mantenir la deguda confidencialitat.

Creiem en la nostra gent

A ACTIVA, el factor humà hi té una importància fonamental i per això tenim una cura especial en la selecció dels nostres col·laboradors i, també, en el desenvolupament de les seves carreres professionals. Entorn nostre, fomentem equips de treball que tinguin un alt nivell d’exigència tècnica i de qualitat humana.Informe de transparència

Accedeixi a la nostra revista trimestral >